Bok- och studiecirkelmaterial

Min senaste bok, Anhörig i ett hav av känslor, kan användas som underlag för en studie- /samtalscirkel, och det finns även ett inspirationsmaterial för cirkelledare. Mejla maria@inrekompass.nu vid intresse.

Tusen tack Maria för att du tog dig tid att komma till vår bokcirkel! Det var mycket intressant och uppskattat. 

Så här skrev en bokcirklare till mig efter ett besök med samtal om Lex Katarina. Jag tycker det är himla roligt att få komma ut och träffa människor som har läst mina böcker, som har frågor och tankar som väckts under läsningen. Ingår du i en bokcirkel, som träffas i närheten av Växjö, eller i en stad som jag ändå ska besöka i något annat sammanhang? I så fall kommer jag gärna och hälsar på er, utan kostnad. Ni får också ett antal frågor att reflektera över och diskutera, om ni vill.  Mejla maria@inrekompass.nu om ni är intresserade.