Bok- och studiecirkelpaket

Min senaste bok, Anhörig i ett hav av känslor, kan användas som underlag för en studie- /samtalscirkel, och det finns även ett inspirationsmaterial för cirkelledare som ni får tillgång till om ni köper minst fem ex  av boken. Cirklar får också rabatt, så att boken kostar 200:-/st (ord. pris från 249:- till 309:- beroende på inköpsställe) + eventuell frakt.  Mejla maria@inrekompass.nu vid intresse.

Tusen tack Maria för att du tog dig tid att komma till vår bokcirkel! Det var mycket intressant och uppskattat. 

Så här skrev en bokcirklare till mig efter ett besök med samtal om Lex Katarina. Jag tycker det är himla roligt att få komma ut och träffa människor som har läst mina böcker, som har frågor och tankar som väckts under läsningen. Ingår du i en bokcirkel, som träffas i närheten av Växjö, eller i en stad som jag ändå ska besöka i något annat sammanhang? I så fall kommer jag gärna och hälsar på er, utan kostnad. Vid inköp av minst fem ex av någon av mina romaner (Lex Katarina eller Kantstötta porslinsugglors paradorkester) kostar böckerna 100:-/st (ord. pris från 120:- till 147:- beroende på inköpsställe) + eventuell frakt. Ni får också ett antal frågor att reflektera över och diskutera, om ni vill.  Mejla maria@inrekompass.nu om ni är intresserade.