Bok- och studiecirkelpaket

Tusen tack Maria för att du tog dig tid att komma till vår bokcirkel! Det var mycket intressant och uppskattat. 

Så här skrev en bokcirklare till mig efter ett besök med samtal om Lex Katarina. Jag tycker det är himla roligt att få komma ut och träffa människor som har läst mina böcker, som har frågor och tankar som väckts under läsningen. Ingår du i en bokcirkel, som träffas i närheten av Växjö, eller i en stad som jag ändå ska besöka i något annat sammanhang? I så fall kommer jag gärna och hälsar på er, utan kostnad. Vid inköp av minst fem ex av någon av mina romaner kostar böckerna 100:-/st (ord. pris från 120:- till 147:- beroende på inköpsställe). Ni får också ett antal frågor att reflektera över och diskutera, om ni vill.  Mejla maria@inrekompass.nu om ni är intresserade.

Min senaste bok, Anhörig i ett hav av känslor, har frågor för reflektion och samtal i anslutning till varje kapitel, och fungerar därför utmärkt som underlag för en studiecirkel. Vid inköp av minst fem ex  av boken kostar den 200:-/st (ord. pris från 249:- till 309:- beroende på inköpsställe).  Mejla maria@inrekompass.nu vid intresse.